Friday , September 17 2021

Which is the dirtiest city in India? You also know the correct answer

 

 

 

 

1. Which is the dirtiest city in India?
Answer: Patna has been declared the dirtiest city in the country this year.

2. Apart from India, Independence Day is celebrated on August 15 and in which country?
North Korea

3. Which country is the most stringent law in the world?
Answer: Saudi Arabia

4.Which country goes to “the land of the rising sun”?
Answer: Japan

5 .Himsagar Express runs between two places?
Answer: Jammu to Kanyakumari

6. Which tech company has started a campaign called ‘Make Small Strong’?
Answer: Google

7. When is ‘International Veterans Day’ celebrated every year?
Answer: 01 October

8. I have nothing to give except blood, sweat and tears. Who said this?
Answer: Churchill

9. Who is called Grand Old Man of India?
Answer: Dadabhai Naoroji

10. If a circle passes through x points, it is not nonlinear. Then what will be the value of x?
answer : ????? You should answer this.

Check Also

This is the “Island of Death” You will be stunned to know the reason

In the present time, the style of getting tattoos on the youth’s body part has ...